IMPACT Pergotenda

Oceni ta prispevek
(0 glasov)

PATENTIRAN POKRIVNI SISTEM

Impact je patentiran mehanizem za senčenje pergol, konstrukcij, nadsteškov in steklenih površin. Zaradi uporabe troslojnega PVC Eclissi platna onemogoča vdor ultravijoličnih žarkov na bivalne površine. Zgornja stran platna je gladka, tako da omogoča lažje čiščenje, spodnja pa je reliefna, v obliki podobna tkanju, zaradi tega pa se ne blešči in deluje bolj naravno kot gladek PVC.
Eclissi material je sestavljen iz treh slojev: zgornjega gladkega PVC, srednjega zatemnilnega poliamida in spodnega reliefnega PVC, ojačanega z armirano strukturno mrežo. Začetni in zaključni profil je iz ojačanega aluminija, ki zagotavlja enakomerno napenjanje platna po vsej dolžini, brez efekta torzije ali valov. Vmesni prečni profili so pritrjeni na platno preko visokokfrekvenčno varjenih gumiranih profilov, ki so skriti pogledom. Pritrjevanje platna, prečnih in zaključnih profilov, je izvedeno na način, da ni viden noben vijak ali pritrditveni element. Transportni vozički prečnih profilov, ki so nameščeni v aluminijastih vodilih, so 6 točkovni iz ABS plastike, z ermetičnimi ležaji. Nosilnost vsakega vozička je 430 kg, nosilnost samega mehanizma Impact je do 75 kg/m2. Sistem Impact zaradi svojih tehničnih lastnosti omogoča samo pravokotne oblike pokrivanja, sam mehanizem pa je lahko postavljen pod kotom od 0 do 360 stopinj v smeri odpiranja ali zapiranja.
Prenos moči iz motorja ali ročnega upravljanja je izveden preko aluminijastih prenosnih gredi, samo vodilo vsebuje klinasti armirani jermen in zobnike z ležaji, ki zagotavljajo tiho, gladko delovanje, ki ne potrebuje vzdrževanja, razen v bližini morja, kjer je potrebno odstranjevanje nabrane kristalizirane soli s curkom vode.
Sistem Impact ponuja tudi rešitve za odvodnjavanje meteorne vode, z integriranim premičnim žlebom ali fiksnim žlebom na konstrukciji. Čeprav je sistem Impact najpogosteje izdelan s platnom Eclissi ponujamo tudi varianto s platnom Sunworker, ki je luknjičasta mreža in je primerna le za senčenje, ker ne zadržuje vode, ali z enoslojnim PVC, ki je na voljo v večih barvah, saj je Eclissi na voljo le v treh: beli, sivi in krem barvi.
Sistem Impact je do iztega 3,5 m sicer možen z ročnim upravljanjem, ki se kasneje lahko zamenja za motorno upravljanje. Izkušnje govorijo, da se večina strank odloči za zamenjavo ročnega pogona z motornim, zato priporočamo slednjega.
Sistem Impact je vgrajen v vse Corradijeve pergotenda sisteme, vendar ga lahko uporabljamo tudi na že obstoječih konstrukcijah.
Sistem je priljubljen med arhitekti, ker lahko z njim pokrivajo lastne arhitekturne konstrukcije.

 

Vrste in barve tkanin

 

 

Barve Pergotende

 

Več iz te kategorije: « IRIDIUM Pergotenda

Lastnosti pergotende: 

SUMISURAMODULARNOENOKAPNICARAVNA STREHAMOVIMENTAZIONEMOTORIZZATASTANDARDPATENT CORRADIRESISTENZAAGLIEVENTIATMOSFERICI

Dodatki za pergotendo:

CORRADI DOZIVETJE

 Dodatne informacije

040 531 928

Priponke

Za dodatno predstavitev izdelka si lahko ogledate tehnično dokumentacijo, navodila za uporabo ali .dwg datoteko.

V primeru dodatnih vprašanj, nas prosim kontaktirajte.

 

 pdf

Tehnična
dokumentacija

pdf

Navodila
za uporabo

 3d dwg

DWG
datoteka

Back To Top